SAMSUN / KAVAK - Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Nis

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 18 Nisan 2024 Perşembe günü 11 ve 12. sınıflara yönelik olarak gerçekleştirilen TYT-5 İl Geneli Değerlendirme Sınavını gerçekleştirdik. Sorunsuz bir biçimde tamamlanan deneme sınavı ile öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlamanın çabası içinde olan okulumuz, geçen yıl yakaladığı % 50 bir üst öğrenime yerleşme başarısını daha da yukarılara taşıma gayreti içerisindedir. Bu gayretimize destek olan il müdürlüğümüze öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Hedef YKS çalışmaları bağlamında okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik Rehber Öğretmenimiz Elif DÖNER tarafından Test Çözme Teknikleri konulu bilgilendirme çalışması yapıldı. Test Çözme sürecinde öğrencilerin dikkat edecekleri hususlar ayrıntılı olarak anlatıldı. Etkinlik için rehber öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

SAMGİS Projesi kapsamında ilimiz genelinde yapılan TYT-4 sınavımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz için oldukça yararlı olan deneme sınavları için Samsun İl Milli Eğitim Proje ekibine teşekkür ederiz.

Ock

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen SAMGİS Projesi kapsamında 12 Ocak 2024 Cuma günü TYT-3 Deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Projede emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ara

2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarılı olan öğrencilerimiz okulumuza davet edilerek, sınava hazırlanma sürecindeki deneyimlerini ve yöntemlerini öğrencilerimize aktarmaları sağlandı. Gerçekleştirilen etkinlikle öğrencilerimiz mezun öğrencilerimizden hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gereken noktaları ve bireysel çabalarını dinleme fırsatı buldular. Etkinlik için Hedef YKS akademik birimimize teşekkür ediyoruz.

Ara

SAMGİS Projesi kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak olan deneme sınavları takvimidir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin dikkatine sunarız.